fredag 18 januari 2013

150%

Från och med måndag så har jag 150% sysselsättning :p Jobbar heltid och pluggar deltid... Fritid, det har jag ändå ingen så det blir ingen större skillnad :p

Påbörjar en vidareutbildning, specialistsjuksköterska Vård av äldre. Läser på distans och halvfart så det ska bli kul. Några gånger under våren kommer jag att måsta flyga ner till Stockholm för att det är obligatoriska träffar på Karolinska Institutet, och det gör mig inget.

Sen så är det nu bestämt att jag inte kommer att fortsätta i Öjebyn. Det är inte ens säkert att jag kommer att fortsätta ända till 31 mars, ska prata med enhetschefen på måndag och höra om det är ok att jag bara är kvar till slutet på februari... Det är alldeles för jobbigt med allt pendlande och att vara borta hemifrån. Jag hinner INGET när jag är hemma och familjen blir lidande.

Hemma så kämpar vi på med allt kring J. Hade träff med skolan i tisdags och psykologen var med via telefon och återgav sitt resultat av utredningen. Jag hade fattat helt fel, det är inte Asperger, utan det är Autistiskt syndrom som J har. Det var visst en viss skillnad på dessa...men ändå inom samma typ av funktionshinder.
Håller på att bygga upp ett schemasystem och rutinschema för honom. Hittills så har det fungerat bra och han följer de och får "belöning" som han i sin tur kan använda till att "betala" när han vill låna min bärbara eller vår iMac.

I morgon ska han vara med farmor och jag och tjejerna ska på stan och se om vi hittar nått kul att shoppa, kanske blir det även att äta/fika på stan ;) Länge sedan jag och tjejerna hade "egentid" och bara hade det trevligt...

Inga kommentarer: