onsdag 7 januari 2009

Hej och hå...

Hoppsan hejsan eller vad man ska säga :p Slängde just i väg en beställning på kläder till HM på en si så där 1400:- :p Men det var faktiskt kläder till HELA familjen, och mest till Magnus då jag tänker efter...så mitt samvete är rent :D

Köpte föresten nya sänglampor i dag... Det har ju bara gått 1,5 år sen vi bytte sovrum, så det var på tiden. Ville egentligen ha ett par som finns på IKEA, men ingen som varit dit som jag känner har kunnat köpa de till mig... Så jag nöjde mig med ett par jag hittade på COOP i stället ;)

Men när vi skulle sätta upp de höll det på att gå illa... Magnus tappade ner vattenpasset rakt på skarvsladden som ligger bakom sängen, och den gick nästan av helt och det blixtrade så inne helvete :S Huvva!!! Läskigt som attan!!!

Så nu funderar jag på att ta min korsordstidning och krypa ner i sängen och lösa lite ;) Nu slipper jag ju kliva ur sängen för att släcka lampan då jag vill sova...

På fredag bär det av en sväng till Arvidsjaur och mormor och morfar ;) Självklart blir det att kika in på Dollarstore då. Måste handla sockar till ungarn, och kanske strumpbyxor till Wilma ;)

1 kommentar:

Felicia6 sa...

oohohh ja visst har dom fina kläder nu på hms postorder? :D Jag måste nog oxå beställa lite där hihi. Tur det gick bra med lamporna :)