lördag 26 juni 2010

Midsommar

I går var det midsommarafton och det var en mycket trevlig dag som börjades på jobbet ;) Tackar Elin än en gång för att hon erbjöd mig den natten, kommer att kännas bra då julilönen kommer.

När jag kom hem därifrån var det till att skynda sig att göra sig vacker innan vi skulle till Micke och Angelica för midsommarlunch. Men för det hann vi med att ta lite fina bilder ute i det vackra vädret...bjuder på några här.

Sommarfina flickor i gräset (Doris smyger i bakgrunden)

Jag och lilla söta Doris

Blev som barn på nytt och gungade med Maja lite

Lunchen vi blev bjudna på var jätte gott. Det var lite grillat och lite sill och sånt där. Riktigt trevligt att sitta där och surra lite. De kom med förslag att vi skulle följa de ut med deras båt en sväng...och det blev en mycket trevlig tur som både vi vuxna och barnen gillade.

Jag och tjejerna i deras fina båt Melina

Wilma somnande av allt gungande ;) En tupplur som hon behövde inför kvällen.

Även Jesper njöt av båtturen.

Maja hon fullkomligt älskade det!

Väl tillbaka på land igen for vi hem för att hämta lite saker och sen vidare till familjen Nordlöf för lite grillning och trevligt sällskap. Vi hade jätte trevligt, många skratt blev det...och några av oss blev lite lätt berusade :p haha! Vi sjöng lite Lips och sprang en liten vända runt Svandammen :p Hoppas bara att ingen såg oss galningar... Det var tänkt att vi skulle gå, men det var miljontals mygg som attackerade oss så ökade farten en aning ;)

Tack alla medverkande för en SUPER TREVLIG kväll!!! Magmusklerna har träningsvärk idag efter alla skratt :p Men det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet så ;)

Det här är enda bilden från kvällen som jag bjuder på...här "utfodras" barnen.

Idag har vi inte gjort många knop här hemma...en promenad till AlbaTross för inköp av lördagsgodis. Vi fick sällskap på vår promenad...Tiger bestämde sig för att han också ville ut och gå. Så han traskade efter oss ända dit och sen följde han med hem igen ;) Knaskatten våran!

Nu ska här nattas lite barn och sen ska vi se film... Som avslutning bjuder jag på en bild på lillgumman våran.


Kram!

1 kommentar:

Anneli sa...

Tack själv, mycket trevligt var det = )