fredag 25 december 2009

Maja 5 år!

I dag är det 5 år sedan vår stora tjej Maja föddes... Oj oj vad tiden går. Känns lite overkligt att det bara är 5 år sen hon var bebis.




Maja för 5 år sedan!

Maja idag!

Hon är verkligen en go tjej, jätte duktig bara hon får chansen att visa att hon kan. Hon har verkligen "vuxit" sen Jesper slutade på dagis och hon får vara bara Maja... Hon älskar att klä sig fint och är väldigt tacksam för de kläder hon fick av Carina och sen från Gabbis. Det pratar hon ofta om ;) Ska bli kul att se hur hon är om 10 år :p ;)


Maja öppnar sina presenter

Hon blev jätte glad för sina presenter. Bland annat så fick hon ett badrum till barbiehuset, och det gillades skarpt. Så hon glömde snabbt bort att hon inte fick någon Barbie från Barbie och de 3 musketörerna ;)

Kalasat har vi gjort idag. Gjorde en tårta och åkte till farmor och farfar som bjöd på middag. Smaskig och fin var tårtan. Men prinsessor så klart ;)


På tisdag är det dax för kalas på Leos Lekland. Då har kusinerna kommit, och det längtar hon till.

Nu ska jag bara slappa i soffan. Är trött och det värker i hela min kropp även i kväll. Hoppas det är bättre i morgon. Är lite sugen på att fara och kika om jag hittar nått på mellandagsrean ;) Men bara om jag orkar...

Kram!

1 kommentar:

Maria K sa...

Stort GRATTIS till er lilltjej. De växer upp alldeles ör snabbt.
Kram