måndag 1 februari 2010

Med smärta...

Försöker vara duktig och plugga och göra annat skolarbete som ska göras, men med smärta är det inte lätt :s Idag är en riktigt dålig dag... Hoppas på att det är bättre i morgon då det är skola med föreläsningar. Inte kul att sitta och försöka koncentrera sig då man har ont.

I morse var vi på banken för att höra om ev. lån för att kunna sätta in kamin. Gick bra! Så nu ska vi bara ha hit de från Miwa så vi får ett mer exakt pris, sen är det bara att skriva på papperna så har vi pengar ;) Ska bli skönt med en värmande kamin i hallen. Längtar till vi fått den på plats, hoppas det blir innan denna vinter är över.

Hoppas att vi får veta resultatet av förra tentan snart, gärna i morgon. Innan torsdag ska vi ha fått veta om det ska gå rätt till...men man vet aldrig med den där läraren :p Vill veta om det blir omtenta eller inte. Det kanske gör att motivationen kommer tillbaka och jag orkar ta tag i pluggandet...för just nu går det seeegt! Sen är det så mycket annat som jag har i tankarna just nu som gör att jag inte riktigt orkar.

Jätte trött är jag. Ska bara skriva ut åhörarkopior och sen blir det nog att sova.

Kram!

Inga kommentarer: