söndag 13 september 2009

En kram

I bland är en kram bara en kram, och ibland är det så mycket mer. Att krama den man älskar är otroligt underbart och det har jag turen att få göra flera gånger varje dag. Sen att krama någon man gillar och är ens idol är skit häftigt. Att den personen sen faktiskt känner igen en känns ännu bättre...

Gick ut med soporna i kväll och plockade bort barnens cyklar och leksaker, hör någon som säger "Tjenare", tittar upp och ser en stor vit hund och dess ägare ;) Pratar lite och får en kram...en kram som jag kommer att leva länge på ;) :D TACK!

Efter middagen i dag kom familjen Nordlöf ner och fikade lite paj, vanlijvisp och glass. Gott! Tack för presenten! Jätte fin!

Har förstått att likt flugor dras till skit så är det någon/några som trots att de tycker min blogg är ointressant pga mitt "klagande" inte kan låta bli att läsa... Patetiskt! Är min vardag så jävla ointressant och gillas inte mitt klagande, låt för helvete bli att vara här och läsa då!

Blir filmtittande även i kväll, vi ska se Män som hatar kvinnor. Var tvungen köpa en ny dvd-spelare idag, då den vi hade alltid hackar då man sett ungefär 1 timme. Lite störande faktiskt. Så vi pyste upp till Solbacken och investerade i en ny för 499:-... Japp, shopping igen ;)

Nu ska jag "pillra" i mig nått så värken klingar av en stund, glutta film och sen sova...

Ha det gott alla mina vänner och ovänner. Skickar en kram...men bara från min vänstra kind ;) Den högra är i karantän...haha!

2 kommentarer:

Johanna sa...

Coolt att få en kram från sin idol på hemmaplan ;)
Grattis...=)

Försök att inte bry dej så mkt om vem eller vilka som läser...
Skriv för din egna skull!
de gör jag...

Frågade Clara ikväll vem hon längtade att leka med på Kojan och svaret blev klockrent Wilma!
Just nu känns det som om det inte blir förrän till jul men hoppas jag har fel...

*kram*

Emma sa...

Vad häftigt att få en kram av sin idol!! (jag vet vem då jag själv också är ett fan av personen ifråga och besöker hans sida ofta) kul att få kramen på hemmaplan också. :)
Attans att man inte bor i Skellefteå utan i en liten ort utanför Stockholm.
Vill ju oxå träffa han :'(
fast en dag kanske... *hoppas*

Fin blogg du har =)

Kram!

Emma