söndag 24 maj 2009

Hur slutade dagen då?

Då var dagen äntligen slut då...och veckan med för den delen. Blev det någon förbättring då? Tja...lite kanske. Barnen fortsatte vara "pain in the ass" ändå till de kom i säng. Tjafs, fula ord och allmänt bråk...sånt som kan göra en mamma galen... Speciellt en mamma som inte har en bra dag.

Lagom till middag kom familjen Nordlöf ner och hjälpte oss att äta upp resterna från igår ;) Evelina hade med en smarrig fetaostsallad som förgyllde middagen. Min fruktsallad var inte heller helt fel som efterrätt...den tog då slut ganska fort ;) :P

Efter att duschat Wilma och fått i säng henne...som för övrigt var så super trött att hon både skrattade och grät samtidigt så blev det dax för promenad med Evelina, som inte kunde på fm då hon hade fullt upp och pojkarna skulle på kalas. Mysigt med lite regn samtidigt som solen kikade fram och det var inte kallt.

I slutet på promenade tog vi en lite extra sväng och gick förbi på kyrkogården. Där såg vi något väldigt vackert...se själv!

Det här kändes som ett bra slut på dagen måste jag säga...

Har tänkt massor i dag, och faktiskt kommit fram till något. Men vi får se hur det blir...

Nu ska jag se lite tv och sen ta vetevärme kudden och krypa ner i sängen.

2 kommentarer:

Felicia6 sa...

Vart ett jättefint kort det där :)

Tänkte angående det där med barnen. Går ni fortfarande på dom där träffarna du brukade skriva om förut? Hur har det gått isf? har det hjälpt något?

Hoppas du mår lite bättre i morgon och att det blir en bra dag för dig :)

Anonym sa...

Men lilla skolkamrat, hur är det fatt? Är det anatomin som tar knäcken på dig också?!
Styrkekram från mig:-)
FjällMia