onsdag 13 maj 2009

YES!!!

Godkänd på duggan! Fan så härligt!!! Nu kan jag koncentrera mig på att läsa in resten och inte allt... Vilken lättnad!

5 kommentarer:

Felicia6 sa...

Nej, klart jag inte tar illa upp. Varför skulle jag göra det då jag inte ens skrivit någonstans att handikappade inte kan jobba? :)

Jag skrev att det är mer konkret nu för fk att något är fel då det har kommit fram att jag lider av handikapp och ett handikapp betyder ändå väldigt mycket mer än att "bara" må dåligt :)

Myzan sa...

Så skönt, grattis till det. Vi ses på dryga timmen hoppas jag.
*kram*

Felicia6 sa...

Till viss del. Ja, det är lättare att få sjukskrivning godkänd om man har ett handikapp men då pratar jag om personer som inte kan jobba :) Inte att man slutar kunna jobba bara för man får ett handikapp :)

Om man har problem med vissa saker som gör att man inte kan jobba, så gör det att fk förstår lättare då dom får beviset av en utredning som visar på ett handikapp och även på dom problem man har. Alltså att likställa ungefär som att en röntgenplåt bevisar att man har en skada någonstans :)

Ist för att dom får höra ens problem men inte har något "underlag" för det.

Rörigt, men nu kanske du förstår hur jag menar?

menar alltså inte att handikapp= inte jobba, utan snarare att om man redan inte kan jobba så blir det lättare att förstå om man får resultatet av en utredning som visar på att man har ett handikapp där svårigheterna finns

Johanna sa...

GRATTIS!!!måste kännas fantastiskt skönt!!!!

Sarah sa...

Grattis!!! Bra jobbat! Du gör det så jäkla bra, ska du veta!